Top
 

Convenience producten

Het assortiment convenience producten is een variatie aan verschillende soorten gegaarde producten:

Gesudderde sukades

Voor velen bekend als runder draadjesvlees en met name Oma’s specialiteit. Het lekkerst na uren sudderen, maar helaas hebben nog maar weinig mensen de tijd om dit heerlijke vlees te bereiden. Om toch dit prachtige vleesgerecht niet te laten verdwijnen garen wij het!

Gestoofde partjes

Als perfecte basis voor bijvoorbeeld uw hachee of goulash produceert Kalshoven mals voorgegaard vlees in sous vide verpakking. Met volle smaak, gegaard in het vlees eigen jus, kunt u met deze basis uw eigen smaak aan uw maaltijdcomponent geven.

Braad-barbequeworst

Speciaal voor op de barbecue of in de braadpan maakt Kalshoven lekker gekruide barbecueworsten. Deze zijn erg mals van smaak.

Smaken: naturel gekruid, kip en Duitse braadworst.

Drumsticks

Hoog op smaak gebracht met groente, specerijen en kruiden zoals: paprika, tomaat, peper en koriander. Snel en makkelijk een goed resultaat wanneer bereid in de oven of op de barbecue.

Gerookte kipfilet

Een combinatie van beukenhout en vakmanschap zorgt voor een heerlijk sappig filetje met een licht goud bruine kleur en een subtiele rooksmaak. Kan zowel koud als warm worden geserveerd.

De gerookte kipfilets zijn stuks verpakt.

Pulled pork

Overgekomen uit Amerika en momenteel niet meer weg te denken op de Nederlandse barbecue. Het concept is simpel: een door en door gegaard stuk varkensvlees, helemaal uit elkaar pluizen zodat je draadjes van warm vlees overhoudt. En dan heerlijk op bijvoorbeeld een broodje met koolsla en BBQ-saus.