Top
 

Vleeswaren

Hammen 


Achterham, Onze achterham wordt met de 
grootste zorg op ambachtelijke manier geproduceerd. Eerst worden 
de hammen gerookt en daarna langzaam gekookt in onze computergestuurde rook-/kookkasten. Hierdoor wordt een constante, 
hoge kwaliteit van onze hammen gerealiseerd.

Lees meer

Beenham,
De beenham wordt door ons gekruid en daarna gegaard in onze computergestuurde braadkast. Deze mooie combinatie van de technologie van nu en ambacht van vroeger, maakt dit tot een warme bourgondische ham.

Minihammetjes, 
Onze minihammetjes worden ook wel gezien als borrelhammetjes. De minihammetjes worden eerst gerookt en daarna gekookt in onze computergestuurde braadkast.

Schouderham rond,
 De kwaliteit van onze hammen en dus ook de schouderham is voor ons van groot belang. Door o.a. de apparatuur en kennis waar Kalshoven Specialiteiten over beschikt is de kwaliteit hoog en constant. 

Rookvlees

Onze “drooggezoute” rookvlees is een klasse apart. Dit product krijgt na het zouten alle tijd om op een natuurlijke wijze te rijpen en dus smaak te vormen. Na de rijpingstijd worden de vleesdelen langzaam op beukenhout gerookt voor een heerlijke milde rooksmaak.

Rookbuik

Onze doorgezoute rookbuik is gemaakt van mager buikspek. De rookbuik wordt mild gezout, gerijpt en langzaam gerookt op beukenhout. Dit product kent ontelbare toepassingen in recepten van het heden en verleden.

Ontbijtspek

Onze ontbijtspek wordt op traditionele wijze gemaakt van mager varkensbuikspek. Na het droogzouten en rijpen (smaakvorming) wordt de buikspek langzaam gerookt op beukenhout en gedroogd om zijn typische milde smaak te vormen.

Gebraden gehakt

Kalshoven’s gebraden gehakt typeert zich door zijn mooie structuur en authentieke braadsmaak.

Boterhamworst

Boterhamworst van Kalshoven is een boterhamworst met een mooie structuur. Door het roken op beukenhout is dit een product met een overheerlijke volle smaak.