Top
 

Spareribs

Wist u dat varkensvlees het meest gegeten vlees in Nederland is?

Spareribs

Het geheim van een goede sparerib wordt bepaald door een combinatie van verschillende elementen. Heerlijke marinades door gebruik van juiste ingrediënten, de perfecte combinatie van temperatuur, vochtigheidsgraad en tijd in de kookkast, personeel die perfect in de gaten heeft of het iets meer of minder moet zijn. Door beheersing van deze elementen kunnen wij u een excellente sparerib aanbieden. Het resultaat is een mooie garing, goede sappige beet en een heerlijk product om te bereiden op de barbecue, oven of in een marinade bad.

Variaties eigen assortiment:
Diepvries - Tropical(zoet), Caribbean(pittig) en naturel gegrild.
Vers – Piri Piri en Sweet & Sticky

Dit zijn de voornaamste smaakrichtingen van Kalshoven Specialiteiten. Daarnaast beheersen we de kwaliteit om Private Label te produceren. Soms betekend dit dat wij een geheel nieuwe smaak ontwikkelen naar wensen van de klant. Hierbij nemen we de ontwikkeling en productie uit handen, en heeft de klant toch een onderscheidend receptuur.

Geen risico – Het grootste voordeel van onze spareribs is dat deze al gegaard zijn. Iedere “Hobby”kok is in staat om een heerlijke sparerib op tafel te zetten zonder het risico dat het vlees niet gaar is. De spareribs hoeven alleen even in de oven: Ca. 20-30 min op 200°C, afhankelijk van het soort oven en eventueel te worden af geglaceerd met een saus waarmee u uw eigen finishing touch eraan kan geven.